--> Поліщук каже, що на луцьку 27-му школу 49 мільйонів не вистачить | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Поліщук каже, що на луцьку 27-му школу 49 мільйонів не вистачить

1
7
Поліщук каже, що на луцьку 27-му школу 49 мільйонів не вистачить
В.о. міського голови Ігор Поліщук вважає, що на завершення будівництва школи №27 потрібно значно більше коштів, ніж анонсував голова ОДА Володимир Гунчик.

Про це стало відомо 21 червня під час засідання міського виконавчого комітету.

Нагадаємо, голова Волинської ОДА Володимир Гунчик розповідав, що школа №27 збудована на 85% і для завершення робіт потрібно близько 49 мільйонів гривень.

Натомість в.о. міського голови Ігор Поліщук вважає, що цієї суми замало, мовляв через підвищення заробітної плати робітникам додатково доведеться заплатити 5-7 мільйонів гривень, у кошторисі закладене обладнання за цінами 2012 року, при цьому у документах нібито ще не передбачено придбання обладнання для фізичного і хімічного класів.

Зі слів посадовця, ще близько 15 мільйонів гривень «потягне» будівництво спортзалу.

Також секретар ради переконаний, що є низка перешкод для швидкого завершення будівництва. Зокрема, у школи є проблеми зі зливовою каналізацією та під’їзною дорогою, а тендер на придбання обладнання досі не оголошений.

Натомість радник голови Волинської ОДА Тарас Яковлев зауважив, що спільними зусиллями міських, обласних та народних депутатів школу таки можна добудувати, нехай не до 1 вересня, але до кінця 2017 року.

«Дійсно є багато поточних питань. Це і питання відведення зливових вод, і будівництво доріг, але це все можна вирішити», - наголосив посадовець.

Також Тарас Яковлев пояснив, чому тендер на придбання обладнання ще не оголошений.

З його слів, обіцяні міською радою на початку року 20 мільйонів гривень на рахунки обласного управління капітального будівництва досі не надійшли.

Так, лише кілька днів тому були перераховані чотири мільйони гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Реально замало, то ж не врахували ті гроші, які треба вкрасти!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні