Маленькі футболісти з Луцька перемогли у Польщі

0
7
Маленькі футболісти з Луцька перемогли у Польщі
Команда «Хрестоносці» 2005-го року народження, зайняла перше місце на турнірі «Api Cup», який відбувався у польському місті Закопане.

Змагання відбувалися 12-14 травня. За підсумками колового турніру команда з Луцька здобула перемоги у семи з дев’яти ігор та посіла перше місце серед десяти команд-учасниць, - повідомляє Район.Луцьк.

До того ж, гравець «Волині» Микола Чернюк став найкращим бомбардиром змагань, забивши 6 голів.
Т
ренер команди Роман Степанов відзначив чудову організацію та умови проведення змагань. «Важливо, що крім успіху та праці на футбольному полі діти також добряче відпочили: у Закопаному навколо нас були гори та термальні води, а після турніру для дітей організували похід до аквапарку», – розповів він.

Наразі команда повернулася та готується до продовження виступів у дитячій лізі Волині з футболу, де команда «Волинь-2005» лідирує у турнірній таблиці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні