На Рівненщині підліток тиждень проїдав награбоване

0
1
На Рівненщині підліток тиждень проїдав награбоване
Близько тижня тому у Березнівсьому районі підліток пограбував місцеве кафе.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Того дня на місці події слідчо-оперативна група встановила, що вночі невідомий пошкодив замок на дверях та проник у кафе. Звідти крадій поцупив 2 тис грн, 16 пляшок алкоголю, різноманітні напої, солодощі та інші продукти харчування. Загалом, збитки становлять близько 6 тис грн.

Поліцейські встановили особу, причетну до вчиненого кримінального правопорушення. Ним виявився 17-річний місцевий, що раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Попри те, зараз юнак перебуває на іспитовому строці.

Викрадені гроші та продукти, хлопець витрачав впродовж тижня. Частину поцупленого поліцейські виявили у будинку, де він проживає разом із матір’ю.

За фактом крадіжки, поєднаної із проникненням до приміщення, триває досудове розслідування за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Наразі вирішується питання про повідомлення молодику про підозру.

Правоохоронці перевіряють його також на причетність до інших аналогічних злочинів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні