«Паразити – серед нас», - Гунчик про волинян, які допомагають возити львівське сміття

3
1
 «Паразити – серед нас», - Гунчик про волинян, які допомагають возити львівське сміття
Аби з’ясувати, хто ж привозить сміття на Волинь, до розслідування вирішили залучити поліцію, прокуратуру та навіть Службу безпеки України.

Відповідне доручення дав голова Волинської ОДА Володимир Гунчик під час оперативної наради, повідомляє «Волинська правда».

На думку голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, правоохоронці не докладають усіх зусиль для вирішення «сміттєвої» проблеми.

Він звернувся до прокурора Волині, керівника управління СБУ і очільника поліції області з проханням негайно розпочати кримінальне провадження щодо вивезення сміття з Львівщини на Волинь.
Посадовець переконаний, що привозити в область чуже сміття допомагають волиняни.

«Не можуть сьогодні львів’яни на київських машинах завезти сміття до військового містечка в Ківерцях, де дорогу знають тільки окремі люди. Я тієї дороги не знаю. Паразити – серед нас. Це люди, які втратили гідність. Нехай правоохоронці включають весь арсенал своїх засобів, але ми маємо розібратися з цим питанням. Я не вірю, що водій знає, як доїхати туди, в район Гаразджі, до озер. Я на 100% впевнений, що хтось їм допомагає», – сказав голова ОДА.

Окрім того, Гунчик додав, що ця «сміттєва» війна – ще один приклад того, як українці, не поважають самі себе.

«Ми виливаємо самі на себе помиї і висипаємо на себе сміття. Принцип «моя хата скраю» придумали самі українці», – резюмував він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
козацький девіз був такий --МОЯ ХАТА ЗКРАЮ --- ПЕРШИМ ВОРОГА СТРІЧАЮ . а ГУНЧИК навів правило БОЯГУЗІВ . ==== Нині іх тисячі розвелося і на Волині . МІЛІЄ духовно народець --наіхало всілякоі непотребі плюс своі виродки ....
Відповісти
Як не приберете сміття Садового з Волині, звеземо вам його в Лище... це ж недалеко воно там і висипане, нє?
Відповісти
Дві територіальні громади Сумщини отримали технічну допомогу від проекту DESPRO
http://despro.org.ua/news/news/?ELEMENT_ID=1811&clear_cache=Y
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні