--> Пояснили, чому «лягає» сайт з деклараціями | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Пояснили, чому «лягає» сайт з деклараціями

1
2
Пояснили, чому «лягає» сайт з деклараціями
Голова Національного агентства з питань запобігання корупції розповіла чого погано працює Єдиний державний реєстр електронних декларацій.

Про це Наталія Корчкова написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Чому не працює Реєстр знає адміністратор Реєстру – ДП «УСС». Підприємство, яке має забезпечувати безперебійну роботу системи і вчасно усувати проблеми технічного характеру. Сьогодні в ході наради адміністратор пообіцяв відкоригувати потужності Реєстру під кількість необхідних сесій, які не «ложитимуть» Реєстр.Зробити це так, щоб завтра декларанти могли виконати свій обов’язок", - йдеться у дописі.

НАЗК не знімає із себе відповідальності, тому що НАЗК є власником Реєстру.

"Протягом останніх днів НАЗК намагається впливати на ДП «УСС», завалюючи підприємство листами і вимагаючи діяти (вжити заходів) в рамках підписаної угоди. Ми не брифінгували й не влаштовували телевізійних шоу, бо не хотіли непотрібного ажіотажу серед декларантів, вірили в обіцяні ДП «УСС» «зробимо в найближчу годину», розуміли й розуміємо, що штучно створений негативний інформаційний потік, розбурханий до рівня військових дій, загрожує життєздатності системи електронного декларування", - зазначає Наталія Корчак.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якби я проводив технічні роботи на термінальному сервері в робочий час - мене б звільнили нах... А в них постійно вісить "Проводяться технічні роботи"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні