--> Коли українцям треба переводити годинники на зимовий час | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Коли українцям треба переводити годинники на зимовий час

0
Коли українцям треба переводити годинники на зимовий час
Цієї осені, як завжди, Україна перейде на зимовий час. Переведення годинників відбудеться наприкінці жовтня, пише УНІАН.

Переведення часу в Україні
Перехід на зимовий та літній час пояснюють необхідністю подовження світлового дня. Робиться це з метою економії електроенергії.

Але, слід зазначити, що тема переведення годинників багато років є причиною численних суперечок. Лікарі стверджують, що переведення годинників вкрай негативно позначається на здоров'ї людей. Що стосується економії, то з цього приводу у багатьох економістів теж є сумніви. Хай там як, але багато країн вже відмовилися від сезонної зміни часу.

Коли переводять годинник на зимовий час 2022
Стрілки годинника в Україні на зимовий час переводять в останню неділю жовтня рівно о 04:00. Час переводять на годину назад. Відповідно, у 2022 році час буде переведено в ніч з 29 на 30 жовтня.

У Криму, а також на частині території Донецької та Луганської областей використовується місцевий час без сезонного переведення годинників
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні