12 жовтня, 2016, 15:06

Депутати, хочете «попользоватись» мною? Велкам!

«Якщо ти така позитивна, і дозволяєш на своїх матеріалах торгувати політичним фейсом, то флаг в руки…» – написала мені одна із колег.

Її обурило, що депутат обласної ради Володимир Кучер озвучив сьогодні запит у формулюванні: «До мене звернулися журналісти з проханням провести перевірку Берестечківського психоневрологічного інтернату».


ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Зразковий» інтернат на Волині: тримають в «клітці», хоронять у могилах без хрестів

Про кричущі порушення в цьому інтернаті писала я і журналістка «Сім’ї і дому» Наталка Поліщук. Володимир Кучер звернув увагу на ці публікації і проявив ініціативу розібратись, що і до чого.

Так, формально це він зателефонував з пропозицією, чи не проти я звернутися, щоб таку перевірку ініціювали. Наскільки знаю, про те саме говорив із редакторкою «Сім’ї і дому». Але я була не те, що НЕ ПРОТИ, я відчувала справжній професійний кайф.

По-перше, бо підвищилися шанси, що людина, яка несе відповідальність щонайменше за одну людську біду (через недогляд чоловікові ампутували ногу), понесе відповідальність. Бо писати журналісти можуть багато, потім навіть доводити щось чиновникам, але у відповідь чути: «та там золотий порядок! А ви нічого не тямите у специфіці, то й не лізьте»… А депутатський запит підтримали, і тепер інтернат чекає перевірка.

По-друге, мені було дуже приємно, що моя робота не мине даремно (аргументи перерахувала вище).

По-третє, хіба це не круто, що є депутати, яким не пофіг, які стежать за роботою журналістів і намагаються допомогти? З власної ініціативи!

І мені все-одно, чи заробить від того якийсь з обранців якісь політичні бали – ВСЕ-ОДНО! Це в комуністичні часи після викривальних публікацій викликали «на килим» і виганяли з партії. Зараз хоч документи про відверті факти корупції викладай – без різниці.

Тому якщо моя робота стане можливістю для когось з депутатів вирішити якусь проблему – завжди рада. А Кучеру щиро дякую.

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець Люда!!!
Відповісти
Правильно! А то який тоді сенс писати ці сенсаційні матеріали, які далі ваших маленьких виданнячок не йдуть. Ви запитайте пересічного лучанина/волинянина чи вони в курсі. А зашарудить пеевірка, то й діло буде
Відповісти
Й справді трудимось, щоби в інтернаті був порядок. Але ж можна побачити чистоту і квіти, а вивернути , що це погано для підопічних. Нічого "не тямлю у специфіці" такої журналістської роботи.
Відповісти
Колего, не скачи з радості по толерантності вичекай, курей по осені рахують.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні