--> ПриватБанк за рік видав малому бізнесу 3 мільярди | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ПриватБанк за рік видав малому бізнесу 3 мільярди

0
1
ПриватБанк за рік видав малому бізнесу 3 мільярди
У минулому році кількість підприємців, що активно користуються рахунками ПриватБанку, збільшилася на понад 57 тис., а юридичних осіб – на майже 19 тис. Як повідомили в банку, це абсолютні рекорди за увесь час існування банку. Також ПриватБанк за підсумками 2017 року став лідером ринку із залучення коштів бізнесу, обсяг яких збільшився на 11 млрд грн, і це також абсолютний рекорд за весь час існування банку.

За підсумками року ПриватБанк виділив малому бізнесу та підприємцям понад 3 млрд грн кредитних коштів, а у 2018 році планує виділити більш ніж 5 млрд грн. Як повідомив керівник напрямку «Малий і середній бізнес» Сергій Клюєв, у рамках програм підтримки підприємництва ПриватБанк вже профінансував понад 25 тис. проектів малого бізнесу.

«ПриватБанк активніше за інші банки фінансує розвиток підприємництва, запровадивши для початківців безкоштовне обслуговування в рамках тарифного пакета «Інкубатор», – зазначив Сергій Клюєв. – Розвиток системи сучасних послуг для малого бізнесу та кредитна підтримка підприємництва є одним із головних напрямків стратегії розвитку банку, що дозволить йому залишатися номером один для бізнесу, показуючи найкращу на ринку динаміку нарощування клієнтської бази, як це відбулося в 2017 році».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні