--> Володимир Бондар зустрівся з виборцями на Ратнівщині* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Володимир Бондар зустрівся з виборцями на Ратнівщині*

0
-2
Володимир Бондар зустрівся з виборцями на Ратнівщині*
Депутат обласної ради Володимир Бондар використав вихідний день, аби зустрітися з виборцями свого округу. Незважаючи на щільний графік роботи на столичній посаді в Держлісагентстві, обранець знайшов можливість актуальні проблеми та питання обговорити із людьми безпосередньо в селах Ратнівщини.

До прикладу, у селі Млинове громада бідкається питанням вивезення сміття, що накопичується довкола прикордонного пункту пропуску.

А от кортелісчани нарікають на низьку температуру у місцевій школі. Кажуть, діюча котельня опалює забагато будівель, а через таке перенавантаження до школи тепла надходить мало, дітям взимку холодно навчатись.

Опікується цією проблемою депутат Володимир Бондар вже тривалий час, зокрема докладав зусилля для включення ремонту теплотраси у перелік об'єктів, що фінансуватимуться з обласного бюджету:

“Сьогодні ми будемо прокладати нову теплотрасу до школи. Вже виділено кошти і з обласної ради, і з районної ради на співфінансування. Вирішили, що також попрацюємо, аби сільська рада і амбулаторія мали окремий котел.”

Ми часто чуємо нарікання на депутатів різних рівнів, що ті, мовляв, після виборів забувають народ. Володимир Бондар своїм прикладом доводить протилежне.

“Дуже приємно, що депутат навіть при такій великій посаді будучи в Києві, знаходить час відвідати округ. Люди до нього приходять з питаннями, які він може вирішити, і ми побачили, що спільними зусиллями ці питання вирішуються”, - зауважив голова Ратнівської РДА Андрій Харлампович.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні