Повісився на товстій мотузці, записки не було, - сусіди про волинянина, якого знайшли мертвим. ФОТО

2
0
Повісився на товстій мотузці, записки не було, - сусіди про волинянина, якого знайшли мертвим. ФОТО
Сусіди Станіслава Кузбакова розповіли, як знайшли його тіло.

Тіло Станіслава знайшли на черешні, - пише "Буг".

Дерево знаходиться за будинком, який належить його сім’ї. Тривалий час родина проживає в Нововолинську, а цю домівку здають.

Місцеві жителі розповідають, що хлопця знайшли повішеним на товстій мотузці, високо на дереві. Був одягнутий в той самий одяг, в якому пішов з дому: у куртку салатового кольору, чорні штани. Біля дерева лежав рюкзак, в якому була невелика сума коштів. Кажуть, що тільки не були одягнуті окуляри, які хлопець носив через поганий зір. Та можливо, їх знайшли десь поруч, подробиці не знають.

“Як зазвичай, зранку пішла виносити помиї за хату, підняла голову і дивлюсь на дереві висить тіло. Черешня знаходиться за будинком через дві хати від моєї. Коли побачили в що одягнутий хлопець, відразу подумали, що то може бути Стас. Його більше 10-ти днів шукали, і у селі також. Та за ці дні ніхто не помічав нічого підозрілого.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Йшла по воду і знайшла труп: подробиці смерті зниклого волинянина

Ми щодня ходимо в туалет на цю територію і періодично викидаємо тут сміття, та не бачили раніше там нікого. Не віриться, що тіло могло там так довго висіти і ми б не помічали, хоча все може бути. Правоохоронці кажуть, що воно було дуже замерзле і слідів до дерева не було”, – говорить Ольга.

Про хлопця відгукуються як про доброго та порядного. Розповідають, що він приїздив останній раз в Лежницю восени минулого року.

Посмертної записки при ньому не було, слідів насильства також. Деталі щодо часу смерті буде відомо після розтину та висновку судово-експертної експертизи.

Правоохоронцями відкрито провадження і будуть з’ясовуватися подробиці справи.

Нагадаємо, у четвер, 22-го лютого, зранку, в селі Лежниця Іваничівського району знайшли повішеним 20-річного Станіслава Кузбакова із Нововолинська, який майже два тижні тому зник.

Раніше повідомлялося, що 9-го лютого Станіслав пішов з дому та не повернувся. Його розшукувала поліція, на допомогу залучали і громадськість. 14-го лютого вони об’їхали всі дачні масиви в районі, навколишні ліси і населені пункти. Пошуки проводили і в селі, де знайшли тіло хлопця.

Сестра хлопця розповідала, що він за два дні до зникнення приїхав із Росії, був там на заробітках. З дому пішов без телефону та документів. Видалив усі контакти з мобільного та профілі із соціальних мереж.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже шкода...
Відповісти
Поліція все скине на самогубстово аби не розслудувати.Багато нестиковок.Те що він був в яскравому одязі його було б видно.Поліція ще 14 лютого перевернула всю Лежницю а найбільше їхню Дачю.Одже толі ще Станіслава не було.Де окуляри?Стас їх практично не знімав.Він не бачить.Де? Їх на місці вбивства(самогубства хоча я в це не вірю не знайдено)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні