Йшла по воду і знайшла труп: подробиці смерті зниклого волинянина

3
0
Йшла по воду і знайшла труп: подробиці смерті зниклого волинянина
Повішене тіло 20-річного Станіслава Кузбакова знайшла жителька села Лежниця Іваничівського району.

Як повідомив начальник Іваничівського відділу поліції Ігор Дорохольський, о 8:08 місцева жителька Лежниці зателефонувала в поліцію та розповіла, що на її земельній ділянці виявила повішене тіло, - пише "Буг".

Нагадаємо, 22-го лютого, зранку, в селі Лежниця Іваничівського району знайшли повішеним 20-річного Станіслава Кузбакова, який зник два тижні тому.

У селі Лежниця, що знаходиться за 8 км від Нововолинська, знайшли тіло молодика. Ним виявився Станіслав Кузбаков, який пішов з дому та не повернувся.

Жінка йшла по воду до криниці та на черешні помітила чоловіка. Каже, що з вечора нічого не помічала.

“Судово-медичний експерт оглянув тіло та слідів насильницької смерті не виявив. Після розтину знатимемо час смерті. Слідчі порушили провадження у справі”, – повідомив Дорохольський.

Нагадаємо, що 9-го лютого Станіслав пішов з дому та не повернувся. Його розшукувала поліція, на допомогу залучали і громадськість. 14-го лютого вони об’їхали всі дачні масиви в районі, навколишні ліси і села.

Сестра хлопця розповідала, що він за два дні до зникнення приїхав із Росії, був там на заробітках. З дому пішов без телефону та документів. Видалив усі контакти з мобільного та профілі із соцмереж.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що змушує молодих людей розплачуватися своїм життям? Треба більше звертатися до бога через молитву, бо велика депресія в людей через соціальні проблеми... Влада доводить до відчаю... На жаль, слабші не витримують...
Відповісти
Поліція все спише на самогубство так це чи ні.Щоб нічього не розслідувати
Відповісти
Дуже шкода.Він був хорошою людиною.Я не вірю що він міг скоїти самогобство.Прошу знайти тих хто в цьому винен.І покарати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні