Був засмучений, ні з ким не розмовляв: подробиці зникнення хлопця у Нововолинську

4
-1
Був засмучений, ні з ким не розмовляв: подробиці зникнення хлопця у Нововолинську
Майже тиждень 20-річний Станіслав Кузбаков із Нововолинська не виходить на зв’язок. Родина збивається з ніг у пошуках хлопця.

Активні розшукові дії проводить і місцева поліція. Аби якнайкраще прочесати територію поблизу міста, правоохоронці звернулися за допомогою до громадськості, - пише сайт Нововолинськ.

Нагадаємо, 20-річний Стас Кузбаков пішов із дому у п'ятницю, 9 лютого о 17 годині. Маму попередив – телефонувати не варто, мобільник залишив аби зарядити батарею. І більше ні сном, ні духом.

На пошуки юнака до Нововолинська приїхала сестра Анастасія, котра проживає в Одесі уже 8 років. Дівчина каже – минув майже тиждень, а все, як день. Розповідає, Стас за два дні до зникнення приїхав із Росії, там був на заробітках недовго, з місяць. В Росії проживає батько хлопця. Коли повернувся додому – був засмучений, ні з ким не розмовляв, усі телефонні контакти знищив і зник сам.

Раніше нічого дивного у поведінці Стаса рідні не помічали, з дому не тікав. Тож чому так вчинив цього разу – їм досі не відомо. Від вихідних до пошуків залучили поліцію, прочесали усі райони міста, терикони. Усе марно. Жодної зачіпки. Час до часу Анастасії телефонують люди, котрі нібито бачили хлопця. Та підтвердження їхнім словам поки не віднайшли.

Нині поліція покликала на підмогу громадськість. Кажуть, своїх сил бракує. Йти на пошуки охочих виявилося чимало – зо півсотні юнаків – друзів, знайомих. Активно долучилися студенти НЕМКу разом із викладачами. Підоспіла й допомога з транспортом. В.о. начальника міськвідділу поліції Віктор Пикалюк провів інструктаж.

Розділившись на групи, у кожній з яких визначили відповідального, пошукачі прочесали дачні масиви в районі р. Зх. Буг, навколишні ліси і села. Людям роздавали орієнтування, розпитували, чи бува хто не бачив хлопця. Сестра Стаса Анастасія у телефонному коментарі повідомила – ніяких зачіпок.

Усіх, хто бачив хлопця, просять повідомляти на лінію 102 або за номерами телефонів – 0967455835 (мама Валентина), 0938238356 (сестра Анастасія).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зараз поліція спише на самогубство.Нічього не будуть шукати.Але всі знають що це не самогубство.Станіслав був дуже хорошою і надійною людиною.
Відповісти
Окуляри не знайшли.Він без окулярів навіть зашмург не зміг би зав'язати.Не те щоб вилізти на дерево в ночі,чи ще щось...
Відповісти
Я не можу повірити.Що більше не побачу його посмішки.Він ьув дуже веселий й розумний.Але останім часом він не зким не розмовляв.Був засмучений.Але він не міг сам це зробити.Просто не міг.Члму ви не опубліковуєте результати експертизи?
Відповісти
Hello this site https://google.com the best
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні