--> Росія хоче забрати собі мощі Ярослава Мудрого | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росія хоче забрати собі мощі Ярослава Мудрого

3
4
Росія хоче забрати собі мощі Ярослава Мудрого
Росія намагалась викупити останки Ярослава Мудрого за 2 мільйони доларів.

Про це повідомила Неля Куковальська, генеральна директорка Національного заповідника "Софія Київська", - інформує Експрес.

"Я отримала письмове свідчення від людини, яка брала участь у таких торгах у 2016-2017 роках, — каже Куковальська. — На зустрічі були представники Росії, а також священики храму Святої Трійці у Брукліні, де, як мені повідомили, і зберігаються мощі Ярослава Мудрого. Росіяни запропонували 2 мільйони доларів, однак священикам ця сума видалася замалою. Ще одна причина відмови — представники духовенства побоялися це зробити, оскільки у Департамент юстиції США з України надійшов лист щодо розшуку останків нашого князя. Однак впевнена, що росіяни не полишили цю ідею. Також мені відомо, що в Росії створено спеціальну групу науковців, які досліджують усі матеріали щодо останків Ярослава Мудрого".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Некрофілія процвітає)))
Відповісти
Вони і Гітлера мають мощі. Собіратєлі мощей бля.., табун баранів а не нація. Посеред своєї столиці сатаністи кладовище зробили
Відповісти
Ну насмешила Неля Кукувальська, России зачем у самой себя покупать себе же? Если Неля имела ввиду рф, то рф только все продает, даже своих граждан)))))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні