ТОП-5 фільмів до Дня святого Валентина

0
6
ТОП-5 фільмів до Дня святого Валентина
Назвали 5 фільмів, які можна подивитися зі своєю половинкою у День святого Валентина.

Добірку підготувало видання Факти ICTV.

"П’ятдесят відтінків свободи"


Американський драматичний фільм режисера Джеймса Фоулі, заснований на однойменному романі Е. Л. Джеймс.

У третій частині Крістіан і Анна нарешті отримали можливість насолоджуватися спільним світлим майбутнім. Крістіан готовий обсипати свою дружину усіма грошима світу, дозволяє собі купити розкішний будинок, з’їздити на вихідні на курорт.

Раптово з минулого Анни з’являється чоловік, який хоче її вбити. Цей привид небезпечніший за всіх минулих, і його потрібно обов’язково побороти. Це буде фінал історії.



"Ілюзія кохання"

Романтична драма від французького режисера Ніколь Гарсіа. З банальної заміжньої жінки, яка біжить від буденності і знаходить порятунок в романі з молодим хлопцем, талановита Котійяр створила лякаюче реалістичну історію про те, куди можуть завести фантазії і самотність.

Дія фільму розгортається в середині минулого століття, в південній французькій провінції. Прованс, лавандові поля, сонце і закохані Маріон Котійяр і Луї Гаррель.



"Патерсон"

Дії розгортаються в маленькому місті штату Нью-Джерсі. У ньому скромно проживає своє життя водій автобуса, якого звуть Патерсон. Йому 30 років, і у нього є все, що потрібно для щастя: дружина Лаура, улюблена робота і захоплення – він пише вірші.

Ми знайомимося з Патерсоном в понеділок і проводимо з ним весь тиждень, спостерігаючи за життям звичайної людини, яким так рідко присвячують кіно. Він прокидається без будильника, цілує свою дружину, сідає за кермо автобуса і цілий день слідую маршрутом №23, ввечері гуляє зі своїм бульдогом, заходить в паб, а після повертається додому, де вечорами пише вірші.



"Серце вщент"

Молодий письменник і сценарист ніколи не відчував почуття любові, тому зіткнувся з дуже великою проблемою, коли йому доручили написати сценарій до романтичної комедії.

Але одного разу він знайомиться з милою дівчиною, яка з першого погляду запала йому в душу. Саме з нею у нього з’являється бажання пізнати всю красу любові. Ось тільки дівчина виявляється заручена й зовсім скоро вийде заміж за іншого чоловіка.



"Гола правда"

Романтична комедія з Кетрін Хейгл і Джерардом Батлером у головних ролях.

За сюжетом, Майк – телеведучий скандального шоу, а Ебі його асістентка. Вони ненавидять один одного і постійно сваряться. У Майка свої життєві пріоритети, він проти серйозних стосунків, його цікавить тільки багато сексу, повна свобода дій і постійні веселощі.

Ебі – повна протилежність, вона чекає свого принца, до якого висуватиме надто високі вимоги. Невже у настільки різних людей щось вийде?

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні