На «СКФ Україна» пояснили, чому співпрацюють з волинською лікарняною касою*

0
0
На «СКФ Україна» пояснили, чому співпрацюють з волинською лікарняною касою*
Більше 700 працівників підприємства «СКФ Україна» є членами Волинської обласної лікарняної каси.

6 лютого голова організації Дмитро Глазунов прозвітував про співпрацю на засіданні профкому заводу.

Потому на засіданні заслухали заяву працівників «СКФ Україна», які оцінили переваги обласної лікарняної каси.

Подаємо заяву без змін:

«Ми, члени профспілкового комітету ПАТ СКФ Україна, є першими колективними членами Волинської обласної лікарняної каси (ВОЛК), яких на підприємстві налічується майже 700 працівників та членів їх сімей.

За період 13 річної співпраці проліковано і обстежено сотні наших людей, а голова правління ВОЛК Дмитро Глазунов дотримав усіх обіцянок. Виявляємо свою повагу і довіру до нього та засвідчуємо, що діяльність ВОЛК для нас є прозорою і зрозумілою, декілька разів на рік Глазунов бере участь у засіданнях профкому, де обговорюються усі питання, в тому числі звітності, щорічно відповідальні члени профкому беруть участь у звітних конференціях, які висвітлюються в ЗМІ.

В нинішніх складних умовах ВОЛК - це наш соціальний захист.

Переконані, що громадянська позиція та наполеглива робота Дмитра Глазунова щодо покращення медичного обслуговування лучан обов'язково дасть позитивний результат.

6 лютого 2018 року Профком ПАТ СКФ Україна»

«Мені приємно, що самі люди стоять на захисті справи, яку ми спільно робимо. Дякую «СКФ Україна» за роки плідної співпраці з лікарняною касою і сподіваюсь на її продовження», - прокоментував таку заяву Дмитро Глазунов.

Фото з архіву: Дмитро Глазунов у цехах СКФ Україна розповідає про переваги ВОЛК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні