«Найголовніше – це здоров'я наших дітей», – Дмитро Глазунов*

1
2
«Найголовніше – це здоров'я наших дітей», – Дмитро Глазунов*
6 грудня 2018 року голова ВОГО «Волинська обласна лікарняна каса» Дмитро Глазунов зустрівся із колективом Луцької школи-ліцею №22, який співпрацює з касою понад 10 років.

Голова прозвітував про роботу у 2017 році і розповів про новинки. На прохання керівництва закладу Дмитро Глазунов подарував медпункту школи 2 апарати для вимірювання тиску, термометри, ростомір.

«Звернув увагу на такий момент. У школі усього одна медсестра на 1350 учнів. На її плечі лягли чисельні звіти, ведення карток щеплень, у кожного учня треба виміряти дані, а ще їдальня, уроки фізкультури і т.п. А на перервах кому палець перев’язати, в кого вухо болить. Це нереально важко, тим паче за мінімальну зарплату.

Медичне обладнання застаріле. Я думаю, схожа ситуація і в інших закладах. Не перекладаючи ні на кого вирішення цих питань, я сам, спираючись на підтримку однодумців, ініціюю їх вирішення. Як це буде відбуватися – розповім згодом. Для цього необхідно бути просто державним менеджером.

У нас ціла купа непотрібних чиновників, натомість скорочуємо лікарів, нестача медперсоналу в освітніх закладах. Адже найголовніше – це здоров'я наших дітей», – підсумував голова благодійного фонду «Рідна Волинь» і ВОГО «ВОЛК» Дмитро Глазунов.

ВОГО «ВОЛК» із освітянами Луцька співпрацює більш ніж 10 років. На сьогодні до ВОЛК залучено майже 800 працівників із 40 дошкільних навчальних закладів, шкіл №18, 20, 21, 22 та інших.



Загалом у 2017 році послугами ВОЛК скористався 251 освітянин міста на суму більш ніж 200 тис. грн. Багатьом закладам ВОЛК допомогла із облаштуванням медичних кабінетів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні