Волинська лікарняна каса допомагає рідним загиблих та зниклих атовців*

0
3
Волинська лікарняна каса допомагає рідним загиблих та зниклих атовців*
Більше 20 родин учасників АТО, які загинули або зникли безвісти, вирішили довірити турботу про своє здоров’я Волинській обласній лікарняній касі.

9 лютого 2018 року благодійний фонд «Рідна Волинь» і ВОГО «Волинська обласна лікарняна каса» провели зустріч з родинами воїнів АТО з Луцька, які загинули, померли та безвісти зникли.

На зустріч прийшли представники більше 20 сімей. Говорили про проблеми, які першочергово хвилюють людей. Це, зокрема лікування і обстеження.

Так, рідні учасників АТО розповіли, що проблеми існують і вони достеменно не знають, які медичні послуги можуть отримувати за соціальними програмами. Для цього, на зустріч і запрошували комісію з питань охорони здоров’я Луцької міської ради. На жаль, ніхто із депутатів не прийшов.

Присутнім розповіли про перелік медичних послуг, які вони можуть отримати завдяки спільній програмі «Ніхто не забутий» БФ «Рідна Волинь» і ВОГО «ВОЛК».

За підсумками зустрічі прийнято резолюцію. В ній, зокрема йдеться:

«Ми, учасники зборів сімей членів родин загиблих АТО з м. Луцька (померлих, безвісти зниклих) делегуємо повноваження Глазунову Дмитру Борисовичу, голові Волинської обласної лікарняної каси і благодійного фонду «Рідна Волинь», представляти наші інтереси у питаннях охорони здоров’я перед владою і суспільством».

Підписи поставили 22 чоловіки.

«На мою думку ці люди заслуговують особливої уваги, адже вони втратили найцінніше -своїх рідних», - зауважив Дмитро Глазунов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні