ПриватБанк та «Луцьксантехмонтаж» пропонують затишні квартири в кредит за найнижчими відсотками*

0
5
ПриватБанк та «Луцьксантехмонтаж» пропонують затишні квартири в кредит за найнижчими відсотками*
Затишна квартира - нині не розкіш, а необхідність. Разом із ПрАТ "Луцьксантехмонтаж № 536" та ПриватБанком волинські родини активно купують омріяне житло в кредит на вигідних умовах.

Покупка житла - дуже відповідальна справа. Варто врахувати всі фактори: розташування будинку, його зовнішній вигляд та якість, ціну помешкання і, звісно, репутацію забудовника. Якщо ж ви вирішили купувати квартиру в кредит, потрібно ознайомитися також з пропозиціями іпотечного кредитування від банків.

Найбільша будівельна компанія на Волині, ПрАТ "Луцьксантехмонтаж № 536", та ПриватБанк пропонують жителям області просторі квартири за найнижчими відсотками.

Помешкання у Луцьку на вулицях Набережній, Арцеулова, проспекті Перемоги та в Ковелі на вулиці Тараса Боровця можна придбати у кредит на вигідних умовах від ПриватБанку. Програма кредитування передбачає зручне й швидке оформлення документів на іпотеку.

Кредити надаються на термін до 20 років із мінімальним початковим внеском 25%. Фіксована відсоткова ставка для житла на первинному ринку становить 17,9%. Працівники "Луцксантехмонтаж" допоможуть обрати оптимальне помешкання для кожного клієнта, а банк займеться усіма необхідними формальностями.

Клієнти ПриватБанку можуть розрахувати щомісячний платіж на сайті.

Наприклад, купуючи квартиру вартістю 457800 гривень у кредит на 10 років, при мінімальному авансі щомісяця доведеться сплачувати всього 6213 гривень. Це майже стільки ж, скільки й орендоване житло, проте у цьому випадку ви сплачуєте за власне, а не за чуже помешкання.

Кредит може взяти будь-який резидент України, працевлаштований за наймом, або фізична особа-підприємець. Підтвердити доходи можна, надавши довідку про нарахування доходів за останні півроку.

Підприємці повинні надати копію виписки з ЄДР та податкову декларацію платника єдиного податку фізичної особи-підприємця. Для клієнтів, які мають регулярні надходження, достатні для підтвердження фінансового стану через банк, довідка про доходи не потрібна.

Щоб обрати квартиру мрії від ПрАТ "Луцьксантехмонтаж № 536", потрібно звернутися за адресою: м. Луцьк, вул. Клима Савура, 29, або за телефонами: (066)8456605, (066)8979777, (0332)746015.

Консультації та роз’яснення щодо кредитування можна отримати у будь-якому відділенні ПриватБанку на Волині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні