«Луцькі ринки» створюють під тих, хто працює поруч із замком, - депутат

2
0
«Луцькі ринки» створюють під тих, хто працює поруч із замком, - депутат
Депутат Луцькради Тарас Шляхтич вважає, що нині КП «Луцькі ринки» хочуть створити лише для частини підприємців Центрального ринку.

Про це йшлося у вівторок, 30 січня, під час засідання «бюджетної» комісії Луцькради.

Нагадаємо, у Луцькраді хочуть створити підприємство, яке контролюватиме діяльність ринків. Воно буде впорядковувати роботу ринків, ліквідовувати стихійну торгівлю, контролювати дотримання санітарно-гігієнічних норм на ринках та захищати підприємців, які там торгують.

За словами Тараса Шляхтича, підприємці ринку «Центральний» наразі не визначилися, де вони будуть працювати.

«Зараз КП «Луцькі ринки» створюється під тих підприємців, які працюють поруч із замком. Але якщо вони приймуть рішення переїжджати на іншу територію, то що ми будемо робити з комунальним підприємством? Нині його основна мета – забезпечення порядку на території Центрального ринку», - наголосив він.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Майже половина підприємців торгує на Старому ринку нелегально

Натомість голова комісії Борис Смаль заперечив цю тезу, мовляв, у місті є ще 16 ринків, із якими в майбутньому можна працювати.

«Серед видів діяльності підприємства: складські, логістичні послуги, послуги харчування, обмін валют тощо. Це не піти по базару позбирати гроші, хоча починати доведеться з тієї ділянки, яка є», - сказав Смаль.

Він додав, що нині у лівій частині ринку є 320 облікованих торгових точок, ще 130 – не облікованих. «Легальні» магазини приноситимуть чималі податки у бюджет:

«За обліковані місця підприємство зможе отримати не менше 420 тисяч гривень у рік, якщо рахувати оренду по 90 гривень за метр квадратний».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Замість створення піраміди бездєльніків краще створити кп , яке буде контролювати якість продуктів, слідкувати за цінами і т.д. а не гонити бабок з ринків. Скільки ж дармоїдів ще добавиться на міський бюджет тобто на плечі громади? Треба щоб наші податки витрачали на нагальні потреби, а не робили посади для своїх родичів!!!
Відповісти
Істинна правда. Скільки можна трусити громаді лапшу на вуха?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні