--> Майже половина підприємців торгує на Старому ринку нелегально | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Майже половина підприємців торгує на Старому ринку нелегально

12
-1
Майже половина підприємців торгує на Старому ринку нелегально
Частина підприємців Центрального ринку не зареєстрували свої контейнери.

Про це стало відомо у понеділок, 23 жовтня, під час засідання тимчасової робочої групи для проведення діалогу та консультацій з підприємцями, які здійснюють підприємницьку діяльність на території Центрального ринку, - пише ВолиньPost.

В управління розвитку підприємництва і торгівлі звернулись 168 підприємців, щоб подати заявку на підтвердження даних до реєстру підприємців, які торгують на ділянці Центрального ринку. Таким чином виясниться, хто офіційно здійснює свою господарську діяльність. 125 з них - проігнорували.

Працівники Департаменту муніципальної варти проінформували підприємців щодо необхідної процедури.

«Ми зробили спеціальне повідомлення. Їх розмістили на кожен об’єкт (контейнер), кого ми мали запросити в міську раду. Є фотофіксація. На сьогоднішній день ці повідомлення могли частково познімати», - заначив Роман Кулик, начальник відділу демонтажів Департаменту муніципальної варти.

«390 контейнерів є на ринку. В управління розвитку підприємництва і торгівлі звернулись 168 підприємців. З них - обліковано 256 металоконструкцій. 101 має по одному контейнеру, 46 - по два, 15 - по три, 4 - по 4, 1 - 5 та 1 - 6 контейнерів», - зазначила виконувачка повноважень керівника управління розвитку підприємництва та реклами Тетяна Чемерис.

Депутат Луцької міської ради Сергій Була зазначив, що на його думку, тепер контейнери цих підприємців знаходяться там незаконно. І їх там не повинно бути.

«Люди, які мають контейнери і не звернулись із заявкою, давайте не будемо розглядати їхні заявки тепер. Будемо працювати лише з тими, хто звернувся до нас. Пішов на зустріч. Інші стоять там незаконно і їх там не повинно бути. 125 підприємців вчасно не подали документи ні щодо перенесення, ні щодо гуртуваня», - заначив депутат.

Його підтримув Андрій Козюра і зазначив, що без підтвердження даних до реєстру майно підприємців на ринку є незаконним і його треба звідти забрати.

Однак, на комісії винесли пропозицію ще раз повідомити цих 125 підприємців про необхідну процедуру. На це виділили 10 днів.

Повідомити про це мають працівники Департаменту муніципальної варти, а також ЗМІ. Адже підприємці зазначили, що деякі їхні колеги знаходяться за кордоном, або просто не знали про необхідну процедуру.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
за кордоном- це де?
Відповісти
У Польщі або Італії
Відповісти
Те,що хтось неподав свої дані зовсім не значить,що "майже половина підприємців ринку працює на старому ринку нелегально."
Відповісти
Народ наляканий,що дупутати на зразок козюри,козлюка були та інших коз...просто обдурять їх.Зажерлись зі своїми мільйонами.Де зараз торгують"щасливі підприємці з ринку,що був на Львівській?
Що їм обіцяли і що виконали?
Відповісти
По закону працювати-збанкрутуєш.Теперішні закони такі що знищують малий і середній бізнес на догоду олігархам-монополістам..
Відповісти
Це ще раз показує що срали вони на владу і закони як і сам президент з міністрами та прокурорами.
Відповісти
Все правильно - риба гниє з голови
Відповісти
пора усіх палити
Відповісти
Почнем з вас?
Відповісти
Це натуральні спекулянти, а не підприємці.Взял підняли їх ці контейнери і викинули на смітник.По закону жити не хочуть,творять,що хочуть.А податки,які платять? Мізерні,спрощенці називається.Панькаються з ними. Хай куплять землю і торгують, а то засрали центр міста,гнати всіх в три шиї.
Відповісти
а шо сє стало.? Вас обвісили чи обплювали?
а може ви бачили що вони податки не платять? чи ви вважаєте що 1500 грн в місяць це мало?
а може вас жаба вкусила , така велика зелена.????
Відповісти
Біжи відмивати краще свої сируни.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні