Як рекламуватись в інтернеті малому бізнесу

1
4
Як рекламуватись в інтернеті малому бізнесу
Для того, щоб реклама в інтернеті була ефективною, потрібно чітко розуміти, хто ваш покупець та які його потреби необхідно задовольнити.

Про це президент Української Асоціації Медіа Бізнесу Олексій Погорелов розповів 0332.ua.

«Невеликі компанії часто недооцінюють ефективність реклами. Інколи вони вважають витрати на рекламу зайвими. Проте це, як правило, наслідки неякісної реклами - не в тому медіа, не з тими повідомленнями, не для тієї аудиторії», - вважає експерт.

«Почніть з того, що вивчіть свого покупця або хоча б намалюйте його самому собі та визначте - які саме потреби свого покупця ви задовольняєте. Матимете таке бачення - і бізнес піде краще, і реклама стане ефективнішою», - наголосив Олексій Погорелов.

Також він радить поєднувати для реклами різні канали – пресу, інтернет, телебачення тощо.

«Викиньте щось одне - і ви суттєво втратите у ефективності», - переконаний президент Української Асоціації Медіа Бізнесу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хай іде лісом, за допомогою стандартних інструментів гугла - можна самостійно налаштувати кампанію... порадники знайшлись
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні