Бізнесу треба будувати гарні стосунки з медіа, - експерт

0
2
Бізнесу треба будувати гарні стосунки з медіа, - експерт
Тенденції у інтернет-маркетингу змінюються, а малим підприємцям за ними встигнути дуже важко. Як знайти ефективні рішення для реклами, коли цілими днями потрібно займатися виробничими питаннями, як зекономити кошти і мати найкращий ефект?

Директор Вищої школи комунікацій Оксана Гук переконана, що працювати з мінімальним бюджетом або навіть за його відсутності - складно, проте можливо, - пише 0332.ua.

Ось її поради для малобюджетного маркетингу:

"По-перше, слід врахувати, що регіональні ЗМІ відчувають гостру нестачу позитивних інформаційних приводів. Прикладіть зусилля, аби вдовольнити таку потребу. Систематично працюйте над довірою до компанії, вибудовуйте добрі стосунки з представниками медіа. Знайдіть можливість вивчити аудиторію конкретного ЗМІ, її інтереси. Надавайте читачам цікаву і корисну саме їм інформацію. Ведіть цю роботу регулярно. Днями зустрічала таку статистику: до 75% покупців скоріше оберуть товар/послугу, виробник якої турбується про свою репутацію", - каже Оксана Гук.

PR директор Вищої школи комунікацій зазначає, що не варто забувати про соціальні мережі. Адже за останніми дослідженнями середньостатистичний українець проводить в мережі близько 2 годин на добу.

"У підлітків цей показник іноді сягає 9 годин. До того ж, останні зміни в алгоритмах Фейсбука покликані надавати пріоритет саме місцевим новинам. Тож ретельно вивчайте вашу цільову аудиторію, створюйте актуальний контент, запитуйте зворотній зв'язок, стимулюйте розвиток спільнот. А бюджет спрямуйте на просування", - додає Оксана Гук.

Нагадаємо, волинський інтернет-маркетолог Максим Нікітін радить невеликим регіональним бізнесам активніше використовувати можливості просування у Facebook та Instagram контекстну та нативну рекламу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні