Що ефективно рекламувати в медіа

0
6
Що ефективно рекламувати в медіа
Рекламу у ЗМІ потрібно використовувати, щоб розповісти про новий продукт, послугу чи компанію на ринку.

Так вважає СЕO інтернет-агентства "Массімо" Максим Нікітін, - пише 0332.uа.

З його слів, найефективнішими інструментами інтернет-маркетингу цьогоріч будуть – просування у Facebook, Instagram, контекстна реклама Google AdWords та нативна реклама.

Що ж стосується реклами у медіа, Максим Нікітін переконаний, що при вдалому виборі ЗМІ, тематики та акцентів кампанії – можна досягнути чудових результатів.

«Медійну рекламу потрібно використовувати, щоб розповісти про новий продукт, послугу, або й про нову компанію на ринку», - радить експерт.

«Як правило, це іміджева реклама. І якщо клієнт розміщує на якомусь із сайтів банер і очікує миттєві продажі – це хибний шлях. Проте, якщо рекламується масовий продукт і є інформація, яка стимулює купувати – банер може привести потенційних клієнтів. Але разом з ним мають працювати і інші методи інтернет-маркетингу. Тільки комплексні кампанії дають найефективніші результати», - наголошує Максим Нікітін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні