Поліцейських з Луцька, яких нетверезими затримали у Львові, покарають

1
4
Поліцейських з Луцька, яких нетверезими затримали у Львові, покарають
У Львові затримали поліцейський автомобіль з п'яним водієм, який стверджував, що вони приїхали з Луцька.

Варто зазначити, що у Львові очевидці помітили поліцейське авто, який довгий час стояло на паркінгу, а водія запідозрили у вживанні спиртного. Зрештою викликали поліцію, - пишуть Волинські Новини.

Львівська поліція зупинила дане авто, у водія, який разом з пасажиром заявив, що вони з поліції Луцька, при перевірці драгером показало 0,69 проміле.

Як повідомили у коментарі ГУНП у Волинській області, 27 грудня двоє співробітників поліції перебували у відрядженні у Львові, водія поліцейського авто затримали у стані алкогольного сп’яніння.

Наразі щодо водія і пасажира розпочато службове розслідування. Як заявили у ГУНП, позиція керівництва жорстка і залежно від його результатів працівникам ГУНП загрожує покарання від дисциплінарного стягнення до звільнення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Фото і прізвища підерасів у студію
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні