У 2018 році реклама в соцмережах буде орієнтованою на смартфони, - дослідження

0
-5
У 2018 році реклама в соцмережах буде орієнтованою на смартфони, - дослідження
Люди у всьому світі все менше користуються настільними комп’ютерами і все більше – смартфонами.

Це неминуче вплине на рекламу в інтернеті, - пише Обозреватель.

«У 2018 році SMM стане майже повністю орієнтованим на мобільні пристрої. Справа в тому, що споживачі взаємодіють із соціальними медіа за допомогою настільних комп'ютерів все рідше і рідше. І підтвердженням цьому служить той факт, що на сьогоднішній день Facebook отримує 84% прибутку від реклами через мобільні пристрої», - йдеться у статті видання.

На думку дослідників, за таких умов особливу роль відіграє гео-таргетинг – метод розподілу або просування контенту користувачеві на основі даних його географічного розташування.

«Дуже показово це працює на прикладі, кафе і ресторанів. Інформація про заклад та спеціальні пропозиції виводиться тим, хто знаходиться в радіусі декількох кілометрів. Це називають "гео-завоюванням". Як показали дослідження, гео-таргетована реклама дозволяє значно знизити витрати на рекламну кампанію та підвищити конверсію», - переконують експерти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні