Реклама в інтернеті стане кращою – Google взявся навести порядок

0
1
Реклама в інтернеті стане кращою – Google взявся навести порядок
Інтернет-браузер Chrome почне блокувати неякісну рекламу з 15 лютого 2018 року.

Про таку нову функцію браузера від Google стало відомо ще навесні. Влітку відповідна функція з'явилася в тестовій версії браузера Chrome Canary для Android, пише ITC.ua

Функція блокування реклами в Google Chrome з'явилася завдяки створенню коаліції «За кращу рекламу» (Coalition for Better Ads), в яку поряд з іншими входить Google. Ще в березні були визначені критерії «неприпустимої реклами». Це спливаючі вікна, повноекранна реклама, відеореклама зі звуком, а також зі зворотним відліком часу для її закриття.

Коаліція створила окремі списки для користувачів настільних ПК і мобільних пристроїв, приклади недобросовісної реклами є на сайті проекту.

Google розробила інструмент Ad Experience Report, за допомогою якого власників повідомлять про порушення. Реклама на сайтах, яка не відповідає новим стандартам якості Google, буде заблокована протягом 30 днів з моменту отримання попередження. Блокуватися буде навіть реклама на сайтах, «що належать або обслуговуються Google». У компанії уточнюють, що у власників буде можливість виправитися, прибрати неналежну рекламу і повторно подати заявку на ручну перевірку.

За словами Google, таким чином компанія намагається допомогти видавцям відсіяти неякісну рекламу в інтернеті, яка змушує користувачів використовувати різного роду блокувальники. У перспективі Google сподівається знизити число установок сторонніх додатків, що виконують цю функцію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні