За скільки можна придбати новорічне дерево

0
0
За скільки можна придбати новорічне дерево
Відпускна вартість зрізаної ялинки й цього року коливатиметься від 40 до 150 гривень.

Волинські лісівники запевняють, що не підвищували ціни на новорічні дерева вже три роки, - повідомляє у своєму сюжеті 12 канал.

За лісову красуню в горщику, яку згодом можна висадити на подвір’ї, доведеться викласти 1 200 гривень. Це за двометрове деревце. Нижчі − дешевші. Також пропонують й ікебани за 75 гривень.

Якщо ще декілька років тому волиняни надавали перевагу виключно простим ялинкам, то останнім часом першість впевнено тримає сосна.

Вона краще переносить кімнатну температуру, а тому довше зберігає ошатний зовнішній вигляд та аромат свята. Також набирають популярності живі дерева в горщиках.

Як і у попередні роки, державні ялинки будуть із спеціальними бірками. Саме такі дерева є законними.

Для того, щоб дерево довше зберігалося, радять ставити у відро з піском, який постійно треба підливати. Цьогорічні новорічні тренди: теплі червоно-жовті кольори прикрас, які, до речі, мають бути з натуральних матеріалів. Стилісти радять купувати декорування з використанням шишок, засушених фруктів, дерева та тканин.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні