Кварцяний не звільняється з «Волині». ВІДЕО

1
-10
Кварцяний не звільняється з «Волині». ВІДЕО
Віталій Кварцяний спростував чутки щодо свого звільнення з посади президента ФК Волинь, яку він обіймав з 2013 року.

Про це повідомляє 12 канал.

Про даний факт сповістили футбольні ЗМІ, посилаючись на власні анонімні джерела. Причин такого вчинку не вказали.

Однак, сам Кварцяний чутки щодо свого звільнення спростовує.
Каже, що залишається поки що головою федерації футболу і президентом клуба. А питання про тренерів команди буде вирішувати спортивний директор.

Напевно відомо, що у футбольному клубі відбудуться інші кадрові зміни. Керівництво звільнило головного тренера Альберта Шахова, який працював на посаді з серпня цього року. Згідно з офіційним повідомленням прес-служби "Волині", новим тренером команди стане Віктор Богатир — екс-наставник ФК "Мир" із Горностаєвки.

Більше - у сюжеті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Він є залишається головою федерації, бо в середині листопада подав заяву на звільнення. Федерація реорганізується в іншу юридичну форму. І 7 грудня стане відомо, чи вибреуть його новим головою Федерації.
А по Волині. Він і раніше був англійською королевою бо не міг налівонаправо гроші совати, а стане нею ще більше, фактично почесним президентом клубу, бо нічо не вирішуватиме в клубі. Найобідніше для Кварца і його команди - це прихід Кошельника. Хто знає - в курсі. Дякуємо Ігоре Петровичу!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні