Кварцяний просить в оренду землю у центрі Луцька. ДОКУМЕНТ

0
-2
Кварцяний просить в оренду землю у центрі Луцька. ДОКУМЕНТ
Син відомого луцького тренера, депутата Волинської обласної ради Віталія Кварцяного просить надати дозвіл на оренду землі в центральній частині міста.

Про це йдеться в додаткових земельних питаннях Луцькради.

Громадянин Кварцяний Дмитро Віталійович звернувся до міської ради з проханням надати землю під оренду площею 14 соток для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на вулиці Світлій, 12.



Надав, Кварцяний Дмитро Віталійович документи, що посвідчують право власності громадянина на об’єкти нерухомого майна на вул. Світлій, 12 та право власності на житловий будинок зареєстроване 08.02.2006р. Також Дмитро Кварцяний має у власності земельну ділянку площею 5 соток.

У 2012 році згідно рішення Луцької міської ради, Дмитро Кварцяний мав оформити оренду землі, однак цього не зробив. Таким чином не сплачував 8 років коштів за оренду землі, повідомляє ВолиньUA.

Нині ж це земельне питання вносять поза чергою, як додатковий проєкт рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні