На Волині збільшується кількість людей, хворих на кір

1
-5
На Волині збільшується кількість людей, хворих на кір
На Волині 34 людини захворіли на кір.

Про це йдеться в сюжеті "12 каналу".

У обласному лабораторному центрі зафіксували 34 випадки захворювання. Серед хворих на кір — не лише діти: епідеміологи кажуть, що інфекцію підхопили шестеро дорослих.

У лабораторному центрі розповідають, що підвищення захворюваності кором прогнозували раніше, оскільки це — циклічна інфекція. Тому навіть дорослих лучан закликали робити щеплення. Проте, далеко не всі цими порадами скористалися. За даними лабораторного центру, з 34 пацієнтів 20 — взагалі не мали щеплень проти кору.
Також за минулий тиждень підвищилась захворюваність волинян на гостро-респіраторні інфекції.

У епідеміологічному центрі кажуть, що ефективним способом уникнення захворюваності є щеплення. І цього року лучани набагато охочіше ними користуються. 1700 осіб вже вакцинувалися. Це — високий показник у порівнянні з минулим роком, коли за весь епідеміологічний сезон було всього лише 2 тисячі щеплених.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А тим часом урки-укропи "порішали" з посади Олега Куца - головного лікаря "швидкої". При всіх плюсах і мінусах чоловік зумів чітко налагодити роботу підприємства. Звичайно, уркопам не сподобалося, що на Волині є державне підприємство, що чітко працює без уркопського командування. Тепер тільки лишається чекати, за скільки часу укропня доведе "швидку" до ручки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні