У Луцьку створили нову баскетбольну команду

0
-1
У Луцьку створили нову баскетбольну команду
У Луцьку створили особливу команду з баскетболу.

Про це у своєму сюжеті повідомляє 12 канал.

Учасники команди - люди з порушеннями інтелектуального розвитку віком від 16 років. Раніше вони ніколи не закидали м'ячі у кільце. Гра для них новинка: можливість розважитись.

Постійно тренування відвідують 12 спортсменів. Частина з них входить до складу футбольної команди. Ідейні натхненники створення команди і головні організатори — подружжя Свіщевих. Мало не щодня після роботи вони поспішають тренувати охочих й водночас самим вчитися гри.

Допомагають команді на тренуваннях студенти. Раніше вони допомагали лише дітям з інвалідністю, тепер з власної ініціативи підтримують і дорослих.

Команда уже встигла взяти участь у спеціальній олімпіаді у Житомирі. Частково поїздку оплачували волонтери та члени спортивного колективу, допомагала міська рада. Зараз головна проблема — брак фінансування. Через це тренуються, коли дозволять керівники залів. Оплачувати оренду приміщення на постійній основі поки немає коштів, та сподіваються з нового року таки "вибити" гроші у міської ради.

Більше - у сюжеті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні