Лучани скаржаться на магазин, в якому вночі продають алкоголь

2
4
Лучани скаржаться на магазин, в якому вночі продають алкоголь
Лучани скаржаться на магазин "Домашній", що знаходиться у дворі будинку на Відродження 49 та Молоді, 8а, в якому продають алкоголь вночі.

Про це написала Іванна Мартинів на платформі "Відкрите місто".

"Магазин Домашній, що знаходиться у дворі будинку на Відродження 49 та Молоді, 8а, періодично продає алкоголь вночі. Через це біля нього вночі скопичення нетверезих осіб чоловічої та жіночої статі, які шумлять, кричать, інколи бійки. В дворах до ранку сидять п.яні компанії та шумлять. Поліція якщо й приїжджає, то з запізненням в годину (викликали влітку)", - пише лучанка.

"Прошу прийняти міри, аби заборонити магазину торгівлю алкоголем вночі, та нічну торгівлю загалом, аби убезпечити мешканців будинків на Віжродження 49, 49а та інших будинків, що знаходяться поруч від порушників порядку", - додала жінка.

Повідомлення прийняли в роботу у департаменті муніципальної варти Луцька.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В домашньому на Кожедуба також
Відповісти
"торгівлю алкоголем вночі", та нічну торгівлю загалом - можна подумати, що хтось за хлібом ходить вночі...всім ясно чому магазин (будь-який) працює вночі...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні