--> В Луцьку продавщиця кіоску продавала алкоголь вночі. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Луцьку продавщиця кіоску продавала алкоголь вночі. ФОТО

0
-4
В Луцьку продавщиця кіоску продавала алкоголь вночі. ФОТО
У Луцьку на вулиці Ковельській продавчиня продавала алкоголь у заборонений час.

Про це інформують луцькі муніципали, пише Волинь.юа.

Незважаючи на збільшення розміру штрафів за адміністративне правопорушення за ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення, суб’єкти господарювання нехтують дотримання вимог рішення Луцької міської ради від 20.04.2011 № 9/23 «Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів» із змінами внесеними 30.04.2014 № 59/138, щодо заборони продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів в об’єктах торгівлі та на винос у закладах ресторанного господарства з 22.00 до 08.00 години.

Під час несення чергування інспектором відділу протидії стихійній торгівлі департаменту муніципальної варти було зафіксовано продаж однієї пляшки пива «Львівське 17/15» у закладі «ДУЕТ» по вул. Ковельській, 157 у м. Луцьку.

За недотримання вищенаведеного рішення Луцької міської ради на громадянку, яка здійснила продаж, складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 2 ст. 156 КУпАП, якою передбачена відповідальність у вигляді накладення штрафу у розмірі від 6800 до 13600грн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні