Волинь отримає на ремонт доріг майже півмільярда гривень

0
4
Волинь отримає на ремонт доріг майже півмільярда гривень
У 2018 році Волинь отримає близько 433 мільйони гривень із держбюджету на ремонт доріг.

Про це йшлося у понеділок, 13 листопада, під час оперативної наради в ОДА.

«У нас люди перекривають автошляхи, бо хочуть дорогу від хати до хати, від двору до двору. У нас немає можливості зробити всі дороги на території Волинської області. На жаль, не всі органи місцевого самоврядування можуть співфінансувати ремонт доріг і чекають гроші від держави», - зауважив голова ОДА Володимир Гунчик.

Він наголосив, що в області не для того створюють громади, аби «розвозити спортінвентар, говорити про ремонт дахів, заміну вікон, будівництво спортивних майданчиків, але зовсім не фінансувати ремонт доріг».

За словами Володимира Гунчика, Волинь розраховує отримати 433 мільйони гривень із держбюджету на ремонт доріг наступного року. Ще 200 мільйонів гривень хочуть залучити із місцевих бюджетів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні