На Волині після виборчих дебатів кандидат на крісло голови громади потрапив до реанімації

1
-7
На Волині після виборчих дебатів кандидат на крісло голови громади потрапив до реанімації
У Копачівці кандидат на посаду голови об'єднаної територіально громади Адам Павлюк потрапив до реанімації з інсультом.

До місцевого будинку культури завітав чималий десант із числа депутатів обласної ради, самих кандидатів і районних партійців, виборців села та активу села. Кульмінацією зустрічі став виступ діючого голови сільської ради Олександра Совтиса, а тепер уже кандидата на голову майбутньої об'єднаної територіальної громади, - пише Під прицілом.

Його звітом за два роки на посаді вирішили скористатися конкуренти, щоб зайвий раз покритикувати колишнього банкіра перед широкою публікою незадовго до дня народного волевиявлення.

Напередодні дебатів у селі трапився конфуз. Депутат сільської ради Олег Савчук вирішив терміново, без відома голови, зібравши земельну комісію, нібито для швидкого вирішення питання надання земельних ділянок учасникам АТО.

Факт дивної раптової «турботи» Олега Савчука про захисників України не тільки обурив, але й здивував Олександра Совтиса і депутатський корпус. Враховуючи репутацію колишнього голови райдержадміністрації, звільненого з посади саме за земельні махінації з формулюванням «за неналежне виконання службових обов'язків».

Голова заявив, що на даний час сільська рада не може задовільнити прохання навіть «своїх» бажаючих виділення земельних ділянок учасників АТО та швидко попросив усіх присутніх вибачення за те що обмовився, оскільки мав на увазі «місцевих жителів, які воювали на Сході».

Депутат облради від «радикалів» Сергій Котюк, вантажна техніка з кар'єрів якого, фактично зруйнувала третину доріг Рожищенського району, почав звинувачувати Олександра Совтиса у зволіканні і недобросовісному проведенні інвентаризації землі в Копачівці.

«Окрім цього процес інвентаризації досі триває, ми подали генеральний план на затвердження, а тому говорити про зловживання при інвентаризації людині, а тим більше депутату обласної ради, який навіть не вник у суть проблеми, як мінімум не коректно» – сказав Олександр Совтис.

Градус перепалки зростав і згодом до дискусії долучився сам Олег Савчук, а усі «горіхи» посипались на присутнього тут керівника місцевого радгоспу Павлюка… Совтиса усі залишили в спокої, а Павлюку присутні згадали усі його знані й незнані гріхи і махінації.

Той намагався «відбиватися» від невдоволеного залу, але усе безрезультатно. На високій емоційній ноті Савчук достроково покинув зал і поїхав на ввірений йому владою округ – село Олександрівку.

Очевидно, такий масовий емоційний «наїзд» на керівника радгоспу ініційований Савчуком і спричинив те, що Павлюка після дебатів уже під руки просто вивели з будинку культури і завезли небайдужі додому.

Чоловіку стало дуже зле, а буквально через годину його з високим тиском забрала швидка допомога. Згодом у відділенні реанімації лікарі діагностували у нього інсульт.

Нині директор дослідного підприємства лежить у вкрай тяжкому стані у Волинській обласній клінічній лікарні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Млять- а кажуть йому ззаду засадили...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні