У Луцьку готелю «Zaleski» зменшили пайову участь на 680 тисяч гривень

2
6
У Луцьку готелю «Zaleski» зменшили пайову участь на 680 тисяч гривень
Депутати підтримали пропозицію зменшення обсягу пайової участі публічному акціонерному товариству «Універмаг «Луцьк» на 680 тисяч гривень.

Про це стало відомо під час сесії Луцькради 25 жовтня, - пише ВолиньPost.

Луцька міська рада розглядала питання про зменшення розміру пайової участі у створенні розвитку інфраструктури міста для ПАТ «Універмаг Луцьк». Йдеться про реконструкцію готелю Zaleski на вулиці Кривий Вал. Як повідомляли ЗМі, він має двох власників – Віту Подик та Віктора Шокала, який і є керівником підприємства «Універмаг «Луцьк».

Розмір пайової участі становить понад 1,2 млн гривень. Тож просили зменшити розмір пайової участі на 820 тисяч гривень. У цю вартість входить вартість об’єктів інфраструктури за межами ділянки – реконструкція підпірних стін та облаштування тротуару на вулиці Кривий Вал. Зрештою після розгляду усіх статей зупинилися на дещо меншій сумі у 680 тисяч гривень.

Натомість депутат Павло Данильчук зауважив, що незрозумілим є поспіх у вирішенні цього питання, яке «важить» місту у понад 600 тисяч гривень. Адже депутати не мали змоги достатньо ознайомитися із проектом. Його колеги зауважили, що бруківка тротуару біля готелю така сама, як і далі по вулиці, тому виникає питання, хто насправді її вкладав. Зрештою, депутати зажадали доповіді директора департаменту ЖКГ Юрія Крася, щоб той «пролив світло» на ситуацію. Проте депутатам так і не вдалося заслухати його, адже інші обранці громади заявляли про «вигідність для міста».

«Мова йде про 680 тисяч пайової участі», – наголосила Юлія Вусенко. Таким чином, міський бюджет недоотримає низку коштів на розбудову інфраструктури, парків тощо. Мовляв, вона й на попередньому сесійному засіданні наполягала не зменшувати пайову участь, проте тоді місто втратило 3 мільйони гривень. Натомість місто не таке багате, аби розкидатися такими грошима.

Зрештою Микола Федік заявив, що «Свобода» не підтримає такого поспішного проекту. Мовляв, половина питань сесії внесені лише на її початку. Натомість такі проекти мають подавати завчасно, аби був час їх вивчити.

«Як зараз можна вивчити ту кошторисну документацію, яку подав забудовник?» – здивувався Микола Федік.

Зрештою депутат Андрій Козюра звинуватив колег, що всі «такі будівельники», але жоден із них не збудував навіть «собачої буди».

У підсумку депутати підтримали пропозицію зменшення обсягу пайової участі.

Додамо: Голова Волинської облради Ігор Палиця публічно визнавав, що є інвестором ПАТ «Універмагу «Луцьк».

До слова, в офіційних реєстрах 93,9 % акцій універмагу належить кіпрському офшору «Джi.Ай.КОМПАНI ЛАЙН СИСТЕМ МЕНЕДЖМЕНТ ЛIМIТЕД».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знов Козюра,чи не пора йому зменшити свої апетити?
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть новостных источников подает искаженную информацию, поэтому приходится перебирать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только качестенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/derzhavni-svyata/koli-den-sobornosti-ukra%d1%97ni-2017.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/novyj-rik/yak-originalno-i-krasivo-prikrasiti-budinok-abo-kimnatu-na-novij-rik-2017.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/derzhavni-svyata/yakogo-chisla-zeleni-svyata-v-2019-roci-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/kalendar-svyat-u-serpni-na-2017-rik-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/novyj-rik/yak-krasivo-prikrasiti-yalinku-na-novij-rik-2017.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні