Як Сергій Бабкін у Луцьку автографи роздавав. ФОТО

5
4
Як Сергій Бабкін у Луцьку автографи роздавав. ФОТО
У Луцьку відбулась автограф-сесія з відомим співаком та щирим романтиком Сергієм Бабкіним.

Відтак, у ТРЦ «ПортCity» відбулася автограф-сесія відомого співака, на якій усі шанувальники Бабкіна мали унікальну можливість не лише познайомитися з ним, але й сфотографуватися та взяти автограф. На зустріч із лучанами Сергій прибув із дружиною Сніжаною, яка за сумісництвом працює менеджером співака, - пише VIP.

Прибуття Сергія дівчата зустріли аплодисментами, а протягом усієї автограф-сесії у них тремтіли руки. Словом, більше півсотні лучан вишикувалися у чергу, аби перекинутися словом із українською зіркою.

Варто відзначити, що отримати листівку із підписом артиста хотіли не лише студенти та молодь міста, наймолодшим поціновувачем творчості Бабкіна був шестирічний лучанин.

Прийшли за автографом і працівники-консультанти торгово-розважального центру, а відтак зустріч з українським музикантом тривала майже годину. Вкінці заходу усі присутні мали змогу зробити спільне фото.

До слова, Сергій Бабкін - учасник гурту «5'nizza», тренер 7-го сезону вокального шоу «Голос країни» та учасник 5-го сезону шоу «Танці з зірками». До Луцька харків'янин завітав у рамках масштабного туру Україною. Сьогодні ж, у Драмтеатрі імені Т. Шевченка відбудеться його концерт. За словами Бабкіна, тур організований для того, аби підвести риску п'ятнадцятирічного творчого шляху артиста.

Фото: Анастасія КАЧИНА

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я пишаюсь тобою,мий Луцьк! Дуже соромно за м.Ривне.....
Відповісти
Мій і Рівне пишеться з буквою - і
Відповісти
Нормальні люди, як от в Рівне чи Львові гнали того співака нещасного, а Луцьк приймає всіх, і путіна вітав би...
Відповісти
Кому війна, а кому - мать родна!
Нема слів... Ні краплини поваги до цього співака. Дивуюся, що так багато лучан, виявляється, люблять Бабкіна. Вам реально всерівно, що він з великою активністю дає концерти в Росії? Гроші не пахнуть...
"ми же братья" так?
Відповісти
вже давно не дає концерти в Росії,тим паче в Росії є теж прості і нормальні люди ,не всі такі ,як той Путін і ті сепаратюги,які також хочуть піти до нього на концерт і почути пісні такого нереально крутого співака,і цьому доказ ,що новий його альбом "Музасфера" весь україномовний ,в нього не так уже й багато пісень на російській мові .хоча і ті,класні,та хоть на англійській . Тому моя думка,що звичайні та нормальні люди в Росії не винні ,що Путін таке робить
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні