Скандальний екс-губернатор Волині каже, що його хочуть репресувати

13
0
Скандальний екс-губернатор Волині каже, що його хочуть репресувати
Голова Волинської обласної організації "Опозиційний блок" Олександр Башкаленко заявив, що обшуки в луцькому офісі партії - це політрепресії й помста опонентів його партії.

Про це йдеться на офіційному сайті політсили.

Нагадаємо, у четвер, 21-го вересня, правоохоронні органи провели обшуки в офісі партії. Окрім того, житловий комплекс "Луцька Рів'єра", який пов'язують з Олександром Башкаленком, оточили правоохоронці.

За словами голови "Опозиційного блоку", обшуки в будівлі за адресою Привокзальний майдан, 1, де знаходиться офіс партії - це новий виток політичних репресій і зведення рахунків з політсилою.

«Те, що відбулося в партійному офісі, - це відповідь влади на рішення членів Луцької територіальної виборчої комісії від "Опозиційного блоку" не підтримувати ініціативу влади щодо відкликання неугодних їй депутатів Луцької міської ради», - заявив Олександр Башкаленко.

За словами політика, наступного тижня має відбутися суд, який швидше за все зобов'яже виборчу комісію повторно розглянути рішення щодо відкликання депутатів.

«Тобто, таким чином, шляхом обшуків, влада банально намагається тиснути на наших представників у ТВК», - пояснив Олександр Башкаленко.

За словами політика, члени ТВК від "Опозиційного блоку", незважаючи на тиск, продовжать діяти виключно в рамках закону.

Нагадаємо, більше трьох тисяч лучан підписались за відкликання п’ятьох депутатів міської ради: обраних від БПП «Солідарність» Олександра Козлюка та Євгенія Ткачука, колишніх членів «Радикальної партії Олега Ляшка» Сергія Булу, Аркадія Соломатіна та Костянтина Петрочука.

Однак, завершити процедуру відкликання не вдалось – завадили цьому члени луцького виборчкому.

Члени комісії від «Народного фронту», «Опозиційного блоку», «Батьківщини», «УКРОПу» та «Європейської партії», тобто політичних сил, прихильних до нової влади у Луцьку, всіляко затягували розгляд документів, а врешті просто проголосували за зупинку відкликання.

Таке рішення комісії наразі оскаржується в суді.

Читати також: Члени луцького виборчкому втікали від журналістів.

Як відомо, у лютому-березні 2014 року Олександр Башкаленко, тодішній член "Партії регіонів", менше місяця пробув на посаді голови Волинської облдержадміністрації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а я і досі пам'ятаю, як він прикутий до сцени був... як над ним знущалися... Він хоть і гавно, але так не можна було робити. Але і жук який, не втік нікуди, залишився тут. Риг
Відповісти
А Я уявляю куди і як тікатимуть ці дикі абіз'яни, що сидать зараз у деяких кріслах... :) і уява малює картини такі, що ніхто не позаздрить... :)
Відповісти
А зараз до влади дорвався висококультурний Гузь. А загалом - вони обидва там піарилися: Гузь - як "народний месник", а Башкаленко - як "мученик за правду". Аж московське телебачення показувало обох! Можливо, це був піар за домовленостями обох. Це вже кожному ясно. Лише дурень може стверджувати, що це сталося випадково, несплановано, спонтанно) Привели до влади Гузя - тепер радуйтеся, мусите молитися на нього.
Відповісти
Опоблок, Батьківщина і УКРОП. Гримуча суміш!
Відповісти
Та і в одному котлі варятся
Відповісти
Врага нужно добивать. Жаль, что не добили в 2014-ом, поэтому до сих пор живём в говне.
Відповісти
мєсний бойко..на 4отжатих ділянках мєгаьудівництва через прокладки через прокладки..а скільки ще всього що кануло в лєту..на те все ніколи ніхто паперів навіть не мав..як і зараз..добрі простітєлі..за чий рахунок ви живете?навіть щоб одеочасно майже одинакові статті з'явилось в 5 тис грн не вложишся?хто він той прощений раб ідеї?чи погонщих бидла?
Відповісти
натуральний барига за копіюку вош доКИЕВА погонить
Відповісти
Відкликання депутатів- зрадників- не ініцціатива влади. Навпаки. Це крок опозиції. Тому башка бреше.Про владу. Про опозицію. Шлакоблок- повністью ьпровладна сила. Яка йде на реванш.... А башкаленко не вкурсі? чи свідомо бреше? Бідака. "за однго битого двох небитих дають... Але це не про нього... А він " не пойняв".
Відповісти
Вони там як брєжнєви з отвісшими губами від пацілуєв..такі афьори без верховного блогословіння з девяностих ніхто не ліпить..то є громадяни з сусідньої держави..за дністром корні..
Відповісти
Здобули! V-24 стають на захист Башкаленка. Гроші не пахнуть, так?
Відповісти
Сска московська-на даунбас ,хай там будує
Відповісти
Треба було замість води на голову налити діяти більш радикальніше то можливо ті посадовці що допхались до керма влади відповідали за свої справи і слова
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні