У Пригожина виявили смертельне захворювання, - ЗМІ

2
У Пригожина виявили смертельне захворювання, - ЗМІ
Ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин лікувався від раку. Йдеться про рак абдомінальної області (прямої кишки, анального каналу або заднього проходу), розповіли російському виданню "Проект" два його "співробітники".

Про це пише УНІАН.

Ватажок головорізів лікувався від раку тривалий час і проходив серйозну терапію. За словами джерел видання, наразі "процес утворення пухлини нібито зупинено".

Через хворобу Пригожин нібито веде здоровий спосіб життя і дотримується суворої дієти.

Один з багаторічних "співробітників" Пригожина стверджує, що протягом останнього часу бачив тільки один раз, як той дозволив собі випити склянку лимонаду.

Також журналісти зауважують, що під час обшуків у заміському будинку Пригожина знайшли добре обладнаний медичний кабінет з реанімаційним ліжком, апаратом для штучної вентиляції легень і кисневим концентратом.

За даними "Проекту", Пригожин лікувався в елітній клініці "Согаз", пов'язаній з донькою Путіна Марією Воронцовою і був однии з її перших клієнтів зі статусом "супер VIP" під вигаданим ПІБ "Дмитро Гейлер". Під час обшуків у ватажка ПВК знайшли паспорт на це прізвище.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
у путіняки і пригожиняки у обох рак сраки!
Відповісти
Нехай ''новічком'' підлікується.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні