--> Члени луцького виборчкому втікали від журналістів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Члени луцького виборчкому втікали від журналістів

1
1
Члени луцького виборчкому втікали від журналістів
У Луцьку члени міськвиборчкому від партії "Народний фронт" втекли від розмови з журналістами.

21 серпня відбулося засідання комісії. У перерві журналісти підійшли до Оксани Коваль (на фото справа) та Інни Крочук (на фото зліва) з запитанням, чому вони раніше не приходили на засідання. За останній час вони пропустили приблизно 75% засідань, - повідомляє "ВолиньPost".

Спочатку з цим питанням підійшли до Крочук. Вона заявила, що зайнята і відійшла. За нею пішла й Коваль.

На вулиці Крочук не було, а медійники рушили за Коваль. Та зробила коло, двічі перейшовши дорогу перед міськрадою. Біля мерії вона зустрілася з Крочук та обоє пішли у громадську приймальню керівника "Народного фронту" на Волині, народного депутата Ігоря Гузя.

Нагадаємо, нині в міськвиборчкомі завершують процедуру звірки підписів про відкликання п'яти депутатів міськради - Євгенія Ткачука, Олександра Козлюка, Сергія Булу, Костянтина Петрочука та Аркадія Соломатіна. Лучани, які підписалися за відкликання, самостійно приходили та підтверджували підписи.

Упрожовж останнього тижня комісія не проводила засідань через відсутність кворуму. На засідання не ходили представники партій "Оппоблок", "Батьківщина", "УКРОП" та "Народний фронт".

Відео взято зі сторінки у "Фейсбуці" "Район.Луцьк".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Позор. Отже такі у нас чиновникі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні