У Львові за ніч зупинили 11 п’яних водіїв

1
-7
У Львові за ніч зупинили 11 п’яних водіїв
Цієї ночі, 19 вересня, патрульні Львова зупинили 11 водіїв, які керували автомобілями в стані сп’яніння. Троє з них були під дією наркотиків, повідомляє Захід.НЕТ із посиланням на прес-службу патрульної поліції Львова.

У деяких випадках водій не вперше порушив правила водіння, навіть після позбавлення прав.

«Особливо хвилює збільшення кількості водіїв, які керують під впливом наркотичних речовин. Водії, які йдуть на таке порушення, повинні пам’ятати, що вони несуть загрозу не лише для себе. Тільки за вчорашній день відбулося дві ДТП, виною яких був алкоголь», ‒ підсумував командир 2 батальйону Роман Бліхарський.

У поліції нагадують, що за керування транспортними засобами в стані сп’яніння передбачено штраф 10200 гривень та позбавлення права керування на 1 рік. Якщо порушення повторне протягом року – штраф 20400 грн з позбавленням права керування транспортними засобами на 3 роки. При третій фіксації кермування у нетверезому стані – штраф 40800 грн з позбавленням права керування транспортними засобами 10 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За п'яне водіння машину на штраф стоянку поки несплатить штраф за п'яне водіння. Тоді буде результат. А то вони і без прав їздять і рішають права.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні