--> Племінник скандального ексмера спричинив смертельну ДТП на Львівщині. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Племінник скандального ексмера спричинив смертельну ДТП на Львівщині. ФОТО

1
-6
Племінник скандального ексмера спричинив смертельну ДТП на Львівщині. ФОТО
На Львівщині, у аварії розбилася сім'я з Вінничини, яку спричинив 24-річний племінник скандального екс-мера Сколе.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

Водій «Опель», який напередодні потрапив у аварію, що посприяло смерті двох загиблих на трасі Київ-Чоп біля Сколе, виявся 24-річний Роман Кашаник - племінник екс-мера Сколе Володимира Москаля. Зазначається, що він був за кермом напідпитку.

Роман Кашаник, який був за кермом «Опеля» виїхав на зустрічну смугу і спричинив смертельну ДТП з «Мазда», у якій їхала сім’я з Вінниччини. Внаслідок ДТП загинули 36-річна жінка та її 10-річний син. 34-річний чоловік та 7-річна донька госпіталізовані у важкому стані. Поки медики не роблять ніяких прогнозів стосовно чоловіка.

24-річний Роман вижив у ДТП та зараз перебуває у реанімації. Після з’ясування оставин, виявилося що Роман рідний племінник скандального екс-мера Сколе Володимира Москаля, який очолював місто 10 років і лише минулого року програв вибори.

Місцеві мешканці стверджують, що Роман дозволяв собі сідати за кермо у нетверезому стані, а п’яним його бачили вранці у день ДТП, проте наразі поліція не дала офіційних результатів алкоголю у крові юнака.

«Знаю точно, що малий цей запойний, любив п'яним сідати за кермо. У цей день зранку він п’яним їздив по Сколе», – розповів один із місцевих мешканців.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поліція не дає коментар?! То я дам. У Романа на момент аварії було більше 3,5 ‰ алкоголю в крові. В аварії вижила тільки 7-річна дівчинка, яка лишилася круглою сиротою.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні