На Волині редакторка районної газети написала заяву звільнення після наради в РДА

2
-1
На Волині редакторка районної газети написала заяву звільнення після наради в РДА
Редактор Іваничівської районної газети "Колос" Тамара Гаврилюк написала заяву на звільнення.

Сталося це, як пише "Радар", після засідання громадської ради при голові райдержадміністрації, де йшлося про долю видання.

Під час наради заявили, що роботу Іваничівської РДА на чолі з Лілією Кревською газета висвітлює недостатньо, натомість надто багато уваги приділяє діяльності райради та місцевим свободівцям.

Дорікали редакторові і в тому, що відмовляється друкувати вірші місцевого поета Ярослава Гиця, який колись був заступником голови Іваничівської РДА, а нині член громадської ради.



Редактор же заявила, що регулярно висвітлює роботу виконавчої влади району. А після напруженої розмови повідомила, що написала заяву на звільнення.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що у відділ внутрішньої політики Іваничівської РДА взяли на роботу колишню редакторку районної газети Валентину Петрощук. Активісти вимагали звільнити з роботи "людину Януковича в РДА".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну бо Тамара співала тільки про Андюшку Бадзюня,який він хороший і скільки зробив, а про інших лише або за великі гроші або ніколи.
Вітаю таке рішення.
Хто очолить тепер видання? Певно якась коханка Андрюши.
Відповісти
Оце найшли кого вернути, щоб вас вертало і перевертало. Людина яка все життя тільки прислуговувала і зад лизала, продасть і совість і район і на область вистачить.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні