--> Голові Іваничівської райадміністрації висловили недовіру | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Голові Іваничівської райадміністрації висловили недовіру

6
7
Голові Іваничівської райадміністрації висловили недовіру
Депутати Іваничівської районної ради шляхом таємного голосування визнали роботу голови Іваничівської РДА Лілії Кревської незадовільною.

У четвер, 22 березня на засіданні депутати заслухали і не затвердили звіт голови Іваничівської РДА Лілії Кревської про виконання делегованих повноважень, - пише «ВолиньUA».

Після цього голова Іваничівської районної ради, свободівець Андрій Бадзюнь поставив на голосування питання про визнання роботи голови Іваничівської РДА Лілії Кревської незадовільною.

Нагадаємо, між головою адміністрації Кревською та райради Андрієм Бадзюнем не раз виникали конфлікти, які супроводжувалися словесними перепалками, погрозами, спонтанним вимиканням мікрофону тощо. Також Андрій Бадзюнь неодноразово наголошував, що Лілія Кревська стоїть в опозиції до керівництва районної ради.

У зв’язку з тим, що таке голосування проводиться в закритому режимі, сесія утворила спеціальну лічильну комісію, до складу якої увійшли депутати Ольга Недоріз (голова), Валерій Кузьмич (заступник), Дмитро Кузвєсов (секретар) та члени комісії Ігор Смірнов та Роман Мельничук. До бюлетеня були внесені дві позиції: «Визнати роботу голови РДА незадовільною» – «Так» «Ні». За підрахунками лічильної комісії, із зареєстрованих для таємного голосування 27-и депутатів бюлетенями проголосували 22. З них «За» визнання роботи голови РДА незадовільною проголосували «19», проти – «3». Недійсних бюлетенів – 0.

Тобто, за визнання роботи голови РДА Лідії Кревської незадовільною проголосувала більшість депутатів від складу ради, яка налічує 34 депутати. Голосування бюлетенями в таємному режимі означає, що Лідії Кревській рада висловила недовіру на посаді голови Іваничівської РДА.

Довідково:

Якщо недовіру голові районної, обласної державної адміністрації висловили не менш як 2/3 депутатів від загального складу відповідної ради, Президент України приймає рішення про відставку голови місцевої державної адміністрації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Замість того,щоб працювати, гавкають один на одного
Відповісти
А Свобода по іншому не може!
Відповісти
Якби ви вчились так,як треба,то й мудрість би була своя.
Ато залізете на небо і ми не ми і я не я..
Відповісти
Піймавши облизня,слізки пустила із очей і,як собака хвіст піджавши,пішла к порогу до дверей..
Відповісти
Ой...а як цю мадам взагалі взяли на таку відповідальну посаду ? Недарма бутери робила на Майдані ? Чи просто із Нальковичем у "любі друзі" граються. Ніколи не забуду як ця мадам ялинку вибрати не могла собі в кабінет, от це сама головна її була проблема, а те що і як в районі які є проблеми, то вже другорядні речі
Відповісти
Повилазили свободівські шавки.......
Хто чим міг - тим на Майдані допомагав і працював. Не бачу в цьому нічого стидного. Не подобається ця голова, то є конкурс на держслужбу і якщо такий розумний, відповідальний і пам'ять не зраджує - приймай участь, а то так і лишишся фейсбучним клоуном на все життя. Партія нероб і крикунів. Ваш рейтинг вже показали вибори і до ВР і до ОТГ.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні