В Саакашвілі попередили про тітушок на кордоні

0
-9
В Саакашвілі попередили про тітушок на кордоні
До пункту пропуску Краковець на кордоні між Україною і Польщею привезли тітушок, які можуть здійснити провокації.

Про це повідомляє Кореспондент.НЕТ із посиланням на прес-службу партії "Рух нових сил", лідером якої є Саакашвілі.

Повідомляється, що до КПП прибули кілька десятків невідомих у спортивних костюмах.

"Вони зупинилися через дорогу від табору, який кілька годин тому встановили активісти з різних областей України, щоб підтримати Саакашвілі, який завтра перетне кордон", - повідомили в прес-службі.

Тітушки нібито поводяться агресивно, погрожують, мають із собою холодну зброю. Один навіть намагався напасти з ножем на депутата Івано-Франківської облради, члена партії Ольгу Галабалу.

Згідно з повідомленням, ймовірні провокатори не хочуть спілкуватися з активістами, а ті, які спілкуються, роблять це в грубій формі.

Дехто з чоловіків заявили, що приїхали на екскурсію, проте не змогли надати жодної іншої деталізації, а один з них зізнався, що приїхав, щоб виступити проти приїзду Саакашвілі в Україну. Більш того, поліція виявила холодну зброю в одного з ймовірних тітушків.

У прес-службі партії також зазначили, що біля пропускного пункту Краковець уже зібралися понад 200 активістів на підтримку Саакашвілі.

Як відомо, Михеіл Саакашвілі прибуде на пункт пропуску Краковець для повернення в Україну о 14:00 у неділю, 10 вересня. Про це він заявив на прес-конференції у Варшаві і попросив президента Петра Порошенка "не влаштовувати цирк" на кордоні.

Своєю чергою прикордонники рекомендували об'їжджати КПП Краковець через Саакашвілі протягом 9-12 вересня.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні