«Я подала заяву, але її ніхто не розглядав!» - працівниця луцького басейну щодо призначення керівника

0
9
«Я подала заяву, але її ніхто не розглядав!» - працівниця луцького басейну щодо призначення керівника
Колектив луцького басейну зустрівся із радником міського голови Ігорем Поліщуком та попросив призначати керівника закладу відкрито. Це відбулося 21 серпня.

Нагадаємо, що зустріч була запланована на суботу, 19 серпня, проте працівників до радника не пустили.

Цього разу після години очікування колектив та батьківський комітет все-таки потрапили на прийом.

На посаду директора комунального закладу подали заяви шестеро претендентів, проте розглянули лише одну кандидатуру – Олександра Сологуба.

«Я подала заяву, але її ніхто не розглядав! Мене ніхто не викликав, і не цікавився цим. Аж тут – нам приходить лист про призначення на посаду Олександра Сологуба. Мені не відмовили ні письмово, ні усно», - розповідає тренер Вікторія Мороз.

Працівники Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву плавання просять обрати керівника публічно, а не призначити «свою людину» без врахувування думки колективу.

Із 42-х працівників установи 36-ть підтримують кандидатуру заступника директора з навчально-тренувальної роботи Олени Дорофєєвої.

«Ми написали колективне звернення і попросили, щоб нашу думку врахували. А на нас не звертають увагу! Ми б дуже хотіли попросити, щоб ви особисто провели зустріч-співбесіду. Щоб кожен кандидат показав вам своє бачення, свою думку», - пояснює раднику міського голови Вікторія Мороз.

«Ми хочемо, щоб все було відкрито, а не за закритими дверима!» - додає Олена Дорофєєва.

Ігор Поліщук наголосив, що ситуація залежить не лише від нього, адже він лише радник, проте пообіцяв призначити день та узгодити деталі щодо спілкування з усіма висунутими кандидатами.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні