--> «Підготуємося до будь-якого розвитку подій»: Поліщук звернувся до лучан | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Підготуємося до будь-якого розвитку подій»: Поліщук звернувся до лучан

4
4
«Підготуємося до будь-якого розвитку подій»: Поліщук звернувся до лучан
На розширеній оперативній нараді мер Луцька Ігор Поліщук зазначив, що ми не знаємо, яка ймовірність вторгнення, але міська рада вже тривалий час займається питаннями розгортання територіальної оборони.

Про це йдеться на сайті Луцькради.

«Наші підрозділи постійно працюють з військовими частинами. Ми постачаємо матеріальні цінності для територіальної оборони, аби вона повноцінно функціонувала. Разом з військовими перевіряємо об'єкти, допомагаємо і організаційно. Долучаються до цієї роботи і наші депутати», - наголосив Ігор Поліщук.

Міський голова дав завдання керівникам комунальних підприємств «Луцькводоканал» та «Луцьктепло» розробити і подати пропозиції щодо посилення захисту та охорони даних об'єктів.

«На мою думку, сьогодні варто зберігати холодний розум та спокій і не піддаватися на інформаційні провокації. Ми підготуємося до будь-якого розвитку подій. На жаль, люди більше бояться економічних наслідків. Ми бачимо, як сьогодні зростають ціни на бензин, електроенергію та продукти харчування. Тому варто думати ще і про те, як подолати економічні наслідки», - акцентував міський голова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що це за дурня, на всіх каналах Т-2 крутять одну передачу? Це що атака ЗЕвлади на українців? Чи щось серйозніше надумали?
Відповісти
Не нраавиться, не дивись. Почитай книжку. Трохи розуму собі додаш
Відповісти
Влупися об стовп головою!
Відповісти
А ти вже багато прочитав ? Одне речення і купа помилок. Грамотій бісів!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні