Чому Луцьк топить під час злив

3
Чому Луцьк топить під час злив
У Луцькій міській раді пояснили, що під час великих дощів зливові каналізації не справляються з великою кількістю опадів, пише Інсайдер Медіа.

«Діаметр колектора, який збудували ще в радянські часи, не відповідає площі збору стічних вод. Проблема посилилась зі збільшенням новобудов. Бригади прочищають зливові каналізації кожного тижня. Є перелік проблемних місць, вони їх чистять. Діаметр колектора малий і не встигає приймати велику кількість води, коли сильні опади. У минулу добу випала двомісячна норма опадів і фізично зливова не встигає пропустити усю дощову воду», - кажуть у Луцькраді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У Луцькій міській раді можуть тільки пояснювати, але не вміють робити ! У минулому році звітували під фонфари і їхні пропагандисти в особі Волинських новин разом з Аверсом взахльоб наліво і направо брехали лучанам, шо проблема підтоплень, зокрема, на пр. Соборності вирішена, бо міськрада зробила і реконструкцію. і санацію, і тряпочкою повимочувала, одним словом все зробила , шоби проспект не топило. А по факту виявилося, шо бюджетні гроші протринькали і як лучани мають змогу бачити - нічого не зроблено, а тільки всі побачили непрофесіоналізм, корупцію та імпотентність влади. Лучани на вус все то мотають і на виборах своє ВЕЛИКЕ ФЕ луцькій владі висловлять !
Відповісти
Чергове бла-бла. Трандіти -не мішки совати.
Відповісти
А хоч в одному кошторисі на реконструкції проспектів є за міна колектора?
Немає.
Чому на пр.Волі не замінили колектор?
А тому що піарились і хотіли все швидко зробити.
Місто засрали по повній.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні