«Відшмагали мене... І правильно!» – Скрипін про «атвєтку» за убогий магазин під Луцьком

6
20
«Відшмагали мене... І правильно!» – Скрипін про «атвєтку» за убогий магазин під Луцьком
Український журналіст Роман Скрипін, прочитавши на «Волинь24» публікацію про розкритикований ним магазин у Рованцях під Луцьком, зокрема, уточнив, що не вкладав негативного змісту у фразу “глухенький господар”.

Нагадаємо, побувавши на Бандерштаті і завітавши у сільський магазин в Рованцях, Роман Скрипін описав його як приклад “невбитого совка”.

Господиня магазину, почувши від журналістів про такий відгук Скрипіна, обурилася і заявила: “Хай радуються, що я в тій Україні ще тримаюся. Тримаюся кігтями. І не краду в держави грошей. Він би краще написав, що підприємець з останніх сил працює. Хай дізнається, скільки треба платити. Це ж не базар. Була торік перевірка, кажуть: «Не вигідно вам, то закривайтеся». Придурок. Хай мене Господь простить». 

*. *. *

Сам Скрипін, поширивши у Фейсбуці матеріал видання “Волинь24”, написав:

«Отак, бува, напишеш пост. А журналісти тут як тут. І давай шукати, розслідувати. Відшмагали мене, зрадника українських споконвічних цінностей до нестями. І правильно! Трошки прорекламую регіональні ЗМІ. Бо я за їхній розвиток. І важливе уточнення: ніякого негативного змісту в тому, що дід глухенький, не було. Це просто доконаний факт, який визнає господиня. В неї магазин вже 15 років! А що ти зробив для України? Чи, мо, ти багато жереш?»

Окрім того, Скрипін навіть зробив мем, використавши цитату господині магазину. «Волинська різня» - прокоментував він свій мем.



Очевидно, що прочитанням матеріалу (де господиня магазну скаржиться на перевірки) викликаний і ще один пост Скрипіна – про дозвільну систему в Україні:

«Як вам проста концепція: ти повідомляєш державу про ведення тієї чи іншої діяльності. І лиш у разі порушення закону, несплати податків – жорстке покарання. Дозвільну систему треба вбити. Лишити життєво необхідний й виправданий мінімум».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
20

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Читаю і диву даюсь: чи то я недалека, чи журналіст ду....й.Це в нього такий образ недалекої людини , чи стиль життя? Пане,Скрипін, не вмієте писати - не пишіть. А то читаю - плакати хочеться, де так недолуго вчать писати. І не ображайте звичайних людей, їм і так важко жити.
Відповісти
який фестиваль такий і спікер...
Відповісти
Люди добрі! Чому журналіст згадав совок, якого вже давно нема? Українська мова має багато слів, гарних слів, щоб написати про сільський магазин, який не зважаючи на жорстокі закони влади працює, обслуговує людей.
Відповісти
Дуже по- чоловічому створювати меми про жінку, яка просто старається заробити на життя! До того ж невдалі( як на мене).
Відповісти
Дався вам той Скрипін!! Чудова господине магазину в Рованцях - многая літам Вам, успіху і процвітання вашому бізнесу, здоров’я усім, хто Вам допомагає і підтримує (як в сімейному колі, так і в оточенні). І якщо приїде - то дайте йому з тиждень попрацювати там на вашому місці - хай побачить -як живуть селюки. Може трохи підвищить свою кваліфікацію як популярний журналіст.
Відповісти
Я як мешканець Рованців завляю ,Скрипін правий . Магазин жахливий . Хазяйка хамло .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні