Ковельська спілка атовців обрала нового керівника

0
2
Ковельська спілка атовців обрала нового керівника
У Ковелі створили "Ковельську спілку учасників бойових дій на сході України" та обрали її очільника.

Так, рішення про створення організації прийняли на установчій конференції, - пише у "Фейсбуці" Ігор Верчук.

Головою організації обрали орденоносця ветерана війни Євгена Селіна, заступником організації обрано Дмитра Прокопчука, секретарем - волонтера Ігоря Верчука.

"Основною метою Організації є консолідація і координація зусиль членів Організації, в тому числі тих, які брали участь в проведенні антитерористичної операції на сході України, добровольців, членів сімей загиблих учасників цієї операції, волонтерів, капеланів у справі широкого, найбільш ефективнішого використання наявних можливостей у забезпеченні захисту своїх законних політичних, економічних, соціальних прав, надання оздоровчої, медичної, психологічної, моральної та матеріальної допомоги членам Організації, в першу чергу інвалідам та сім'ям загиблих", - йдеться в дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні